Miért érdemes Regus irodát választani?

300. lehetőség

Tartalom

  300. lehetőség

  Miért érdemes Regus irodát választani? Bútorozott irodák Modern bútorok, nagy sebességű internet Az ár minden költséget magában foglal Fizessen egyetlen összeget a munkaterülethez kapcsolódó összes szolgáltatásért.

  300. lehetőség

  Méret növelése Igényeljen több helyet az íróasztaloknak, ahogyan új munkatársakat vesz fel. Ideiglenes irodák Állítsa fel projektirodaként, majd szüntesse meg egy hónapos felmondási idővel. Válassza ki az Önnek megfelelő típusú irodahelyiséget: Ablakos iroda Privát irodahelyiség kilátással, a rendelkezésre álló összes központunkban.

  300. lehetőség

  Kérjen ajánlatot! Regus irodahelyiség kilátás nélkül; a legkisebb költségű irodahelyiségünk. Kombinált iroda és tárgyaló; jellemzően 300.

  300. lehetőség

  lehetőség íróasztallal és egy tárgyalóasztallal. Íróasztalok megosztott irodai környezetben, ahol az asztalok a beérkezés sorrendjében foglalhatók el.

  300. lehetőség

  Az ár minden költséget magában foglal Fizessen egyetlen összeget egy teljesen berendezett irodáért, beleértve a bútorokat, wifit, telefont, közüzemi számlákat és a recepciószolgálatot. Csak a fogyóeszközök 300.

  lehetőség kell külön fizetnie, mint a kávé, a másolatok és a hívások.

  300. lehetőség

  Növelje igény szerint Ne fizessen több irodahelyiségért, mint amennyire szüksége van Kezdjen kevesebbel, majd igényeljen több helyet és munkaállomást, ahogyan vállalkozása növekszik Szabja testre irodáját Bútor, elrendezés és dekoráció — mind az Ön igényeihez igazítva Globális jelenlét Ingyenesen jár mellé a társalgótagság Business lounge szolgáltatásaink az egész világon elérhetők Adminisztrációs 300.

  lehetőség Tartalmazza a recepciószolgálatot és a postakezelést Segítség az adminisztrációs feladatokban Biztonságos üzleti internet, wifi, telefonkészülék és telefonvonalak Kapcsolódási lehetőség 50 millió WIFI-hotspothoz világszerte Irodák.