Standard EE szimbólum tulajdonságai - Kizárás

Elem opciót

Terület mérés, létező elemek poligonizálása Teljes elem poligonizálása Ahhoz, hogy teljesen átvegye a kijelölt elemet. Emellett meg kell adni a poligonizálás irányának kezdőpontját. Ha az utolsó poligonpont egybe esik az elem kezdő- vagy végpontjával, akkor az irányt nem kell megadni. Használja ezt az opciót, ha a poligonizálandó körvonal kizárólag egész elemekből áll.

Létrehozás terület, modul: Köracélvasalás Kattintson a 2D elemekből álló poligon egyik részelemére, vagy húzzon egy területet a 3D vonalakból elem opciót poligon köré. Amennyiben több poligont szeretne egyszerre kijelölni, akkor használja a summafunkciót, vagy húzzon köréjük egy megfelelő területet.

Automatikus: beállíthatja a rendszer fényerejét a környezeti fényviszonyoknak vagy a fényszóró állapotának megfelelően.

Az elsőként megtalált poligon a kijelölés színével lesz ábrázolva. Állítsa be megfelelően most a felkínált paramétereket.

elem opciót kullancs kereskedő robot

Több kijelölt poligon esetén a pozíciószám automatikusan lesz növelve. A többi paraméter azonos marad az összes létrehozott vasnál. Fogadja el elem opciót aktuális beállítást az OK gombbal. A konstrukciós elemek átalakulnak vassá.

Budget Constraints

Minden hajlítási helyen egy módosítható standard 4 dv, ill. Válasszon ki egy létező nézetet, amelyben az új vasnak kell lennie, hogyha vasalás 3D modellel módban dolgozik és a konstrukciós elemek a nézeten kívül fekszenek.

elem opciót dolgozzon az interneten kezdőknek befektetés nélkül

Megjegyzés: Hogyha nem létezik nézet, akkor a vas létrehozása nem lehetséges. Aktiválja a megadási opcióknál az Automatikus pozíciószám opciót, hogyha a pozíciószámot a beillesztési ponttól függően automatikusan a felirat kezdetén, ill.

Az opció aktiválásával az elem és a szövegek kizárhatók az elosztó-jelmagyarázatban történő megjelenítésből. Szimbólum aktualizálása a cikkszámadatbankból szekrénytervi szimbólumoknál A cikkszámadatbankból származó szimbólumok ezután nem frissülnek. Kizárás Steinhauer-eCAB és Kiesling Perforex exportból szekrénytervi szimbólumoknál Ha aktív az opció, az elem ki van zárva a fenti exportálási műveletekből. Mind gomb A 'Mind' gombbal az összes kizárás aktiválható. Technológia zárolása Az elem kizárható az adott technológiából.

Határozza meg a felirat paramétereitrakja le a megadási vas feliratát, ahol előre meghatározhatja a szövegirányt, és szükség esetén hozza létre a manuális szövegmutatót vagy mondjon le a feliratról, mégpedig az ESC billentyű megnyomásával.

Hogyha vasalás 3D modellel módban dolgozik, akkor automatikusan át lesz irányítva a vasalak elhelyezésére.

elem opciót otthoni munka bináris opciók áttekintése