Felhasználási feltételek

A szolgáltatásról

Az Ekertv. 7.§ (3) bekezdése alapján a Szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Jogsértő tartalom bejelentésére használd a kifogas@mi-lenne.hu email-címet.

A szolgáltatást csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszavad biztonságban tartásáért.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.

Tartalom

Tartalom alatt értjük a felhasználók által a szolgáltatásba felvitt összes adatot, beleértve a létrehozott kérdéseket, felhasználói adatokat, kommenteket.

A mi-lenne.hu alatt megjelenő tartalmakat a felhasználók töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget, a Szolgáltató nem.

A mi-lenne.hu alá csupán olyan tartalmakat tölthetsz fel, amelyek nem sértik harmadik személy személyiségi jogait.

A feltöltött tartalmakkal kapcsolatban feljogosítod a Szolgáltatót, hogy azokat különböző weboldalakon megjelenítse. A megjelenítés – lehetőség szerint – a forrás megjelölésével történik.

Nem tölthetsz fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat. Nem helyezhetsz el a felhasználók-, vagy a mi rendszerünk működését befolyásoló kódot.

A szolgáltatás igénybevételével hozzájárulsz ahhoz, hogy amennyiben az általad elhelyezett tartalom bármely vonatkozásában jogsértő vagy sérti a Szolgáltató érdekeit, akkor Szolgáltató azt jogosult törölni, akár saját elhatározásából, akár a tartalommal kapcsolatban érdekeltek kérésére.

A fentiek miatt a Szolgáltató fenntartja a jogot a feltöltött tartalmak módosítására, URL-jének megváltoztatására, indokolt esetben teljes eltávolítására.

Személyes adataid

A mi-lenne.hu rendszerébe történő regisztráláskor legalább az email címedet, valamint egy általad választott becenevet meg kell adnod. Email címedet nem jelenítjük meg az oldalon, és harmadik félnek nem adjuk át előzetes hozzájárulásod nélkül.

Az email címedet és felhasználónevedet leszámítva az összes, regisztráció során megadott adatodat jogodban áll bármikor megváltoztatni.

A mi-lenne.hu használata közben a hatályos jogszabályok által megengedett módon naplózzuk webes tevékenységeid. A naplókat csak statisztikai célokra használjuk fel, és csak mi férünk hozzájuk.