AZ IKT alkalmazásának lehetőségei a magyartanárképzésben

Interaktív lehetőségek

Tartalom

  Interaktív digitális tábla Az interaktív digitális tábla olyan — nevéből is következően teljes interaktivitással bíró interaktív lehetőségek oktatási eszköz, amely egyesíti a számítógépet és a projektort, és ezt egy olyan táblával bővíti, amelynek segítségével a táblára írt szövegek, rajzok, ábrák elmenthetők, visszajátszhatók, kinyomtathatók, e-mailben továbbíthatók Interaktív lehetőségek számítógép monitorát, billentyűzetét, az egeret és a vetítővásznat is egyetlen egységbe foglalja, s így a számítógép közvetlenül a tábla érintésérzékeny felületéről vezérelhető.

  Az interaktív digitális táblák tanórai használatának számos előnye van Reformok interaktív lehetőségek oktatásban alapján : A tanórák anyaga előre elkészíthető és újra felhasználható.

  interaktív lehetőségek bináris opciók minimum

  Az adott tananyag magyarázatakor megjeleníthetjük a korábbi táblaképeket. A tanórák anyaga folyamatosan fejleszthető, akár a tanítási folyamat alatt is.

  Az interaktív táblák a kor színvonalának megfelelő megjelenítését teszik lehetővé a tananyagnak, amely segít a figyelem felkeltésében, fenntartásában.

  Növeli a tanulók aktivitását. A táblaképek elmenthetők, a hallgatóság számára sokszorosíthatók.

  interaktív lehetőségek bináris opció optonbt

  Így a tanulók nyugodtan koncentrálhatnak a tanár mondanivalójára, csak a szóbeli kiegészítéseket kell jegyzetelniük, hiszen a táblára írtakat megkaphatják elektronikus formában is.

  Az interaktív táblákhoz fejlesztett szoftverek számos olyan internetes kereset sundress tartalmaznak, amelyek ötvözik a hagyományos oktatásban használt táblák előnyeit. Az eszköz támogatja az IKT-készségek elsajátítását.

  interaktív lehetőségek legújabb vélemények a bináris opciókról