Rossz híreket kaptak az OTT-One befektetői

Kereskedelem hírekkel, E-kereskedelmi blog: Minden az e-kereskedelmi hírekről. Webimpacto

Tartalom

  Rossz híreket kaptak az OTT-One befektetői A bankház mindössze egy hónapja kezdte meg a technológiai cég követését, a mostani szintekhez képest nagyon optimista, 75 százalékos árfolyamemelkedési kilátás és vételi ajánlás mellett.

  Az OTT-One közel hét milliárd forint bevétellel zárta az első félévet, a forgalom 5,5 milliárd forintos növekedésének 70 százalékát ugyanakkor egészségügyi termékek értékesítése kereskedelem hírekkel ki.

  kereskedelem hírekkel

  AZ EBITDA soron ugyanakkor a rekordbevétel ellenére is csupán millió kereskedelem hírekkel mutatott ki a vállalat, amely egy összesen millió forint értékű kereskedelem hírekkel is végrehajtott, adózott eredménye így a negatív tartományban fordult. A befektetők egy másik rossz hírt is meg kell emészteniük, a Magyar Nemzeti Bank MNB hétfőn ugyanis öt millió forintos bírságot szabott ki a társaságra a bennfentesek jegyzékének jogsértő kereskedelem hírekkel történő összeállítása miatt, az OTT-One egyik természetes személy részvényesét pedig 10 millió forintra büntette az MNB személyre a bennfentes kereskedelem tilalmára vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt.

  kereskedelem hírekkel

  Ön mit gondol erről? Mondja el véleményét!

  kereskedelem hírekkel