Account Options

Lejátszási opció. Lejátszási módok

Lejátszási listák megosztása Lejátszási listák megosztása Mobileszközödről vagy számítógépedről megoszthatod saját lejátszási listáidat és a más YouTube-felhasználók által létrehozott lejátszási listákat.

A lejátszási módot az opciók menüből is beállíthatja. Érintse meg a menüpontokat a következő sorrendben. Ezután válassza ki a kívánt lejátszási módot a [Shuffle] és [Repeat] közül. Lejátszási tartomány beállítása Érintse meg a menüpontokat a következő sorrendben.

Lejátszási lista lejátszási opció a rendszer létrehoz egy linket, amelyet bárkinek továbbíthatsz. Megoszthatod közösségi hálózatokon is, például a Facebookon és a Twitteren. Ha a lejátszási listád privát videót tartalmaz, akkor meghívót kell küldened ismerőseidnek, hogy meg tudják nézni a videót.

lejátszási opció a bitcoin keresése könnyű

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a YouTube funkcióiból, a elemre koppintva feliratkozhatsz a YouTube Súgó csatornájára. A lejátszási lista megosztásához a lejátszási lista oldalára látogatva a böngészőből másold a vágólapra az URL-címet. Ha igen, akkor lejátszási listát fogsz megosztani, lejátszási opció esetben azonban csak a lejátszási lista egyik videóját.

Az alábbiakban felsorolunk néhány módszert, amellyel megkeresheted a lejátszási lista oldalát: Ha a saját lejátszási listádról van szó: Lépj be a bal oldali menübe.

  • Lejátszási listák megosztása - Számítógép - YouTube Súgó
  • Canon: Felhasználói kézikönyv: EOS D: Videolejátszás
  • PowerAmp - A vezető a zenelejátszók között. A Poweramp-formátumok áttekintése
  • NW-ATPS/A/AHN/A/AHN | Súgóútmutató | Lejátszási módok
  • Перед Николь в сотне метров над казавшимся неповрежденным домом висел светляк.
  • Но я попрошу за .
  • Kereskedés 212 vásárlói vélemény
  • Hogyan keresnek pénzt a bináris opciók készítői

A Könyvtár alatt a lejátszási listára kattintva eljuthatsz a lejátszási lista oldalára. Másold a vágólapra a böngészőben látható URL-címet.

lejátszási opció bitcoin milliárdos trailer, hogyan lehet valódi pénzt keresni

Ha valaki más lejátszási listájáról van szó: Lépj az illető csatornaoldalára Keresd meg a Lejátszási listák lapot. Ha éppen megnézel egy lejátszási listához tartozó videót: A lejátszási lista oldalára való eljutáshoz a jobb oldalon lévő szürke téglalapban kattints a lejátszási lista címére.

Ambient Music for Studying or Reading — Ocean Mix

Megjegyzés: Ha a videók nem jelennek meg a beágyazott lejátszási listában, akkor lehetséges, hogy lejátszási opció feltöltő egyes videóknál kikapcsolta a beágyazás lehetőségét. A privát videókat sem lehet lejátszani a lejátszási listában, ha a feltöltő nem osztotta meg őket veled. Alkotók: Ügyelj rá, hogy a lejátszási listádon lévő tartalom csak engedélyezett beágyazási opcióval rendelkező, nyilvános videókat foglaljon magában.

lejátszási opció hogyan lehet pénzt keresni opciókkal videofektetés nélkül

Ha nem tudod végrehajtani a fenti utasításokat, akkor valószínűleg a YouTube régi verzióját lejátszási opció. Ha újabb böngészőt használsz, frissíts a YouTube jelenlegi verziójára. Hasznosnak találta?

PowerAmp - A vezető a zenelejátszók között. A Poweramp-formátumok áttekintése Poweramp Android alkalmazás, verzió: 2. Android alkalmazás Dream Player, verzió: 2.