Szolgáltatások

Opció kézbesítése. Szolgáltatási opciók

Email Bezárás Hozzon létre egy leíró nevet az előjegyzéshez, legfeljebb opció kézbesítése karaktert használva fel. Ez a név fog megjelenni a Quantum View® Data Összefoglaló nézetében, ahol lehetősége nyílik rá, hogy szerkessze az előjegyzéseket például JonesHardware.

Válasszon ki egy Quantum View Data szolgáltatást.

Szolgáltatások

Ha feliratkozik a Quantum View Data - Bejövő szolgáltatásra, akkor kétféle szolgáltatási lehetőség közül választhat. Válasszon egyet. Bejövő értesítés: Megadja a feladás dátumát, a feladási hely és a kézbesítési hely címét, a telephely azonosítót és a külső opciós ár csomagok előre jelzett kézbesítési dátumait, beleértve a kézbesítés tervezett napját, valamint az esetleges fennakadási értesítéseket, amelyek megváltoztathatják ezeket a kézbesítési dátumokat.

A fennakadások frissítésénél az átütemezett szállítási nap újból kiszámításra kerül.

Export Scene 3ds Max to Unreal Engine Very Easy Step

Bejövő és kézbesítési értesítés: Opció kézbesítése Bejövő értesítés valamennyi funkcióját, valamint az átvett szállítmányokra vonatkozó kézbesítési információkat tartalmazza. A szállítmány adatok tartalmazzák a szállítás dátumát, annak a személynek a nevét, aki aláírta a szállítást, az összegyűjtött C.

Ha feliratkozik a Quantum View Data - Kimenő szolgáltatásra, akkor háromféle szolgáltatási lehetőség közül választhat. Kimenő értesítés: Teljeskörű információval szolgál a kimenő szállítmányokról.

Általános beállítások

Állapotfrissítéseket tartalmaz a kézbesítésről a feladási dátummal, opció kézbesítése és a kézbesítési adatokkal. Hozzá is adhat adatelemeket egy teljes jegyzékhez. Kézbesítési értesítés: Kézbesítésre és a jegyzékekre vonatkozó adatokat szolgáltat, beleértve a feladás opció kézbesítése, a kézbesítés dátumát és időpontját, a hivatkozást, a teljes kézbesítési címet, a kézbesítést fogadó személy nevét, a beszedett opció kézbesítése összegét és más értékes kézbesítési adatokat.

Hozzá is adhat származási információkat és teljes jegyzék adatokat.

opció kézbesítése

Fennakadási értesítés: Információval szolgál azon leszállított csomagokról, melyek nem érkeztek meg időben. Ide tartozik a fennakadási állapot, valamint a kézbesítés újra ütemezett dátuma.

Ez a szolgáltatás korlátozott mennyiségű információval szolgál.

opció kézbesítése

Ha feliratkozik a Quantum View Data - Harmadik fél szolgáltatásra, akkor háromféle szolgáltatási lehetőség közül választhat. Kimenő értesítés: Teljeskörű információval szolgál a harmadik felek szállítmányairól.

opció kézbesítése

Kombinálja az összes elemet mind a Kézbesítési értesítésből, mind a Fennakadási értesítési lehetőségekből. Hozzá is adhat adatokat egy teljes jegyzékhez. Megjegyzés: A kézbesítési értesítés nem tartalmazza az aláírásképet vagy a fennakadási frissítéseket.

opció kézbesítése

Fennakadási értesítés: Információt tartalmaz az Ön UPS számlájára számlázott szállítmányokról, amelyeknél nem fogják betartani a beütemezett kézbesítési dátumot. Az előjegyzési folyamat befejezése után a Bejövő és Kimenő előjegyzési oldalon ellenőrizheti, hogy hol opció kézbesítése az igénylés. Megnyugtató részletek. A UPS nyomon követési megoldásai a szállítmány minden lépését megmutatják, bármerre is jár a városban vagy a világban.

opció kézbesítése