Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Opciók aktívak. Opciós őrület

Tulajdonságok - struktúratartomány A struktúratartomány korábban: AOK-terület tulajdonságait úgy hívhatja be, ha jobb egérgombbal rákattint a rajzlapon egy struktúratartományra és a menüből a "Tulajdonságok" pontot választja.

  • Tőzsdeismeretek /Elméleti jegyzet/ | Digitális Tankönyvtár
  • SAP segítség - SAP Business One

A opciók aktívak létrehozásáról a Elemek beillesztése Struktúratartomány fejezetben olvashat. Általános Ezen a fülön meghatározhatja a struktúrajelölést, valamint a tartományt jelölő vonalak tulajdonságait és a kitöltőszínt.

opciós ár képlete

STJ struktúrajelölés Itt jelenik meg a struktúratartomány struktúrajelölése. Ennek megadása történhet közvetlenül a mezőben, vagy a ' Ez a gomb a 'Struktúrajelölés megadása' dialógust nyitja meg. A Többnyelvű szerkesztés gombbal a szövegeket több nyelven is megadhatja.

  • Segíthetünk | Vodafone
  • Aktív cselekvés vs. tétlenség - Opciós Tőzsdei Kereskedés

Vonalszín Válassza ki a listából a vonal színét a különböző színpalettákból. Megjegyzés Ha az " Extrák - Beállítások opciók - Megjelenítés - Elemek színe " menüpont beállításai felülvezérlik a struktúratartomány színbeállításait, az itt végzett beállítások hatástalanok.

Vonalminta Válassza ki a listából a vonalmintát.

Mit kell beállítanom SMS-ek küldéséhez és fogadásához? Az SMS-ek küldésének és fogadásának lehetőségét alapszolgáltatásként biztosítjuk minden előfizetéshez.

Megjegyzés Az "Extrák - Beállítások opciók - Opciók aktívak - Vonalak" pontban saját vonalmintákat is meghatározhat, amelyek ebben a listában is megjelennek. Vonalvastagság Válassza ki a listából a vonalvastagságot.

betonmarkets bináris opciók

Közvetlenül is megadhatja a vastagságot, ha a mezőbe kattint. Ha a Fix opció aktív, a beállított vonalvastagság optikailag mindig ugyanolyan vastagon jelenik meg. Ha az opció nem aktív, a vonal vastagsága zoomoláskor megfelelően változik.

mobil verzió verum opció

Szövegpozíció Itt lehet beállítani, hol jelenjenek meg a szövegek mint pl. Megjelenítés fül Ezen a fülön állíthatja be, hogy melyik fólián legyen a struktúratartomány, és opciók aktívak a struktúratartomány más elemek mögött vagy előtt legyen. Lásd a Tulajdonságok dialógus Standard menüpontok Megjelenítés fejezetet.

Plus500 Trader's Guide - What are Options CFDs?