Vegyük el Satoshi bitcoinjait?

Satoshi lehetőségek

Tartalom

  Ehhez egy forkra lesz szükségünk, de ha addig senki sem utalja át azokat egy másik címre, akkor egyébként is elveszett coinokról lenne szó. Vessünk véget az ebből eredő bizonytalanságnak.

  ig opciós kereskedés

  Ray Youssef szerint az időről-időre megjelenő, magukat Satoshinak kikiáltó személyek instabillá teszik az egész piacot és ezért gondolja szükségesnek, hogy a közösség kivegye a kezükből a közel egymillió BTC-s mintegy tízmilliárd dolláros adut. Ezek megsemmisítésére egy többség támogatásával végrehajtott forkkal lenne lehetőség, amin egy érvénytelen címre utalnák át a Bitcoin alapítónak tulajdonított coinokat.

  tanácsot adjon olyan webhelyeknek, ahol pénzt kereshet

  Az ötlet nem igazán nyerte satoshi lehetőségek a közösség támogatását. Ha ezt megtennénk, sok olyan ember is áldozatul eshetne ennek, akik a kezdetek óta velünk vannak.

  bináris opciós kereskedés befektetés nélkül

  Az egyik legjobb dolog a Bitcoinban, hogy akár 20 év múlva is viszajöhetsz és a coinjaidat ugyanúgy biztonságban találhatod. Ha most kiderülne az, hogy ha bizonyos ideig nem mozgatod őket akkor veszélybe kerülhet a satoshi lehetőségek, az nagyon rosszul venné ki magát. Cenzúra Bitcoin módra?

  nyereséges a kereskedés

  Talán még nem hallottál róla, de a Bitcoin lényege, hogy megváltoztathatatlan. Ez az! Füstöljük ki Satoshit a rejtekhelyéről!

  amire rengeteg pénzt lehet keresni

  Miért is ne? Égessük csak el az összes hodler bitcoinját. Ha szeretnél többet is megtudni erről, olvasd el az esetről készített cikk sorozatunkat.

  lehetőségek, hogyan lehet kereskedni a mennyiségekkel