Mi a különbség a dinamikus és statikus URL-ek között?

Statikus opciók, Suspense: The Lodger (Október 2020).

Tartalom

  Használat Az alábbi eljárással hozhat létre kiválasztást a beszámolódefinícióban a Gyors beszámolókészítő segítségével a Beszámolótervező komponensben.

  statikus opciók

  Az ily módon a beszámolódefinícióhoz adott adatok statikusak, vagyis az aktuális kiválasztás létrehozása után az adatbázisba felvett releváns adatok a kiválasztás legközelebbi végrehajtásakor nem kerülnek a kiválasztásba feltéve, hogy a beszámoló későbbi időpontban jön létre.

  Eljárásmód 1.

  statikus opciók

  A beszámolódefiníció munkalapján kattintson az Gyors beszámolókészítő ikonra az Opciók videó szegély Reporter eszközsávon. Megjelenik statikus opciók Gyors beszámolókészítő ablak.

  statikus opciók

  Az ablak tetején kattintson a gombra, és válassza ki a kiválasztásban alkalmazni kívánt dimenziót. Egyszerű dimenziókhoz és értékekhez nem hozhat létre statikus kiválasztást. Az egyszerű dimenziókhoz és értékekhez csak a Bővített beszámolókészítő lehet kiválasztást létrehozni.

  Két különféle platform közötti VPN nehéz lehet.

  Az Opciók területen adja meg, hogyan szeretné megjeleníteni az adatokat a beszámolódefinícióban. Az Oszlopok funkcióra kattintva újabb oszlopokat adhat hozzá a listához az alapértelmezett oszlopok mellett.

  A Lista statikus opciók adatlistájából válassza ki a az adatbázisból kérelmezni kívánt adatokat, és húzással helyezze át az adatokat a beszámolódefinícióba. Eredmény Az Opciók területen megadottaktól függően a kiválasztott sorok vízszintesen, oszlopokban, vagy függőlegesen, sorokban jelennek meg a beszámolódefinícióban, megjelenítve az alapértelmezett dimenzióattribútumot és ha a Név beszúrása be van jelölve egy leíró attribútumot.

  statikus opciók

  Ha több oszlop megjelenítését választotta a Lista fülön, akkor is csak az alapértelmezett és a leíró attribútum jelenik meg a beszámolódefinícióban. Ha több attribútumot szeretne látni a beszámolóban, a normál módon kell megadnia őket statikus opciók Képletkészítő segítségével. További tudnivalók A megjelenítendő dimenzióattribútumok meghatározása című fejezetben találhatók.

  statikus opciók