Post navigation

Sztrájk ára, Sztrájkkal indulhat az ősz: a szakszervezet ezt már nem tűri, az ügyintézés is szünetelhet

A helyi szójafeldolgozó cégek a Cargill, a Bunge, a Glencore és a Dreyfus munkásai tiltakoztak a dél-amerikai országban.

minden bináris opció demo számlával

A Buenos Aires-i Munkaügyi Minisztérium a jövő héten újra leül tárgyalni a cégek és a munkavállalók képviselőivel. Sztrájk ára sikerült megnyugtatni a kedélyeket.

a bináris opciók webhelyeinek értékelése

A hét közepén kezdődött munkabeszüntetés Argentína Rosario városában történt, ez az egyik legjelentősebb agrárlogisztikai helyszín a térségben. Rosario ad otthont a világ egyik legnagyobb szójaliszt gyárának is, ahol az Argentínából és a szomszédos Paraguayból származó szójababot is feldolgozzák.

  • A légi sztrájk ára - Air France-KLM - AzÜzlet
  • Sztrájkkal kezdődik a szeptember az önkormányzatoknál - mi-lenne.hu
  • Pénzcentrum
  • В его глазах светились энергия и жизнь.
  • Они по-прежнему обитают в Нью-Йорке.

Az argentin kormány gyakran közvetít a sztrájkok befejezésére érdekében a létfontosságú nemzeti iparágakban. Argentína a világ legnagyobb szójaliszt-takarmány exportőre, a terméket Európától Délkelet-Ázsiáig vásárolják a disznók, szarvasmarhák és baromfik takarmányozásához.

  • Három napos sztrájkot hirdetnek az önkormányzati dolgozók szeptember elejére « Mérce
  • Időben be kell jelenteni a sztrájkot - Adó Online
  • Rovat: Munkaügyek A munkáltatónak figyelmeztető sztrájk esetében is olyan megfelelő időben kell értesülnie a tervezett sztrájkról, hogy a vagyonának megóvására, az üzemelés megállásával keletkező kárainak megelőzésére irányuló jogait, az élet- és vagyonvédelemre irányuló kötelességeit teljesíteni legyen képest, illetve az ezzel kapcsolatos munkaszervezési teendőit képes legyen elvégezni.
  • Azt egyelőre nem tudni, hogy hány önkormányzatnál lesz munkabeszüntetés, a szakszervezet most gyűjti a támogatói aláírásokat.
  • Az önkormányzatok költségvetését súlyosan érintő kormányzati elvonások miatt elbocsátások lehetségesek.

A sztrájk akkor kezdődött, amikor a recessziótól és az adósságválságtól szenvedő országnak égetően exportbevételből származó dollárra van szüksége. Erre a jegybanki tartalékok feltöltése miatt van szükség. A kormány ebben a hónapban csökkentette az exportadókat, hogy ösztönözze a szójabab értékesítését, amely Argentína egyik fő készpénztermelő ágazata.

bináris opciók kereskedők portálja

De a gazdálkodók a devizabiztonság miatt továbbra is felhalmozták a terményeket. A hivatalos és a feketepiaci árfolyamok közötti különbség százalékra nőtt, ami károsítja azokat a gazdákat, akik a hivatalos árfolyamon kapnak fizetést, miközben a feketepiacon fizetik kiadásaik egy jelentős részét.

„Ez a hatalom sem párbeszédre, sem belátásra nem képes” – folytatódik az SZFE-sztrájk

Argentínában gyakori a munkabeszüntetés, a munkáltatók nehezen tudnak olyan béreket adni amely megfelel sztrájk ára inflációnak. A kormány várakozása szerint jövőre 29 százalék lehet az éves pénzromlás Argentínában — számolt be a Thomson Reuters hírügynökség.

A sztrájk hatásai egyelőre nem érződnek számottevően a világpiaci szójabab piacon, de ha súlyosbodik a helyzet, akkor árupiaci hatásokkal is járhatnak az Argentínában zajló folyamatok.

A szójaliszt ára Chicagóban az elmúlt héten 1,5 százalékkal emelkedett, de idén már 22 százalékos pluszban jár a kurzus miközben a szójabab ára kisebb mértékben, csak 12 százalékkal emelkedett.

Az egyetemfoglalás és a sztrájk folytatódik, és tiltakozó felvonulást szerveznek az egyetemfoglalók október ára.