Steam közösség :: Token

Token állapota, ERC20 token

Tartalom

  bináris opció 3 másodpercig

  Token és okoskártya használata a Hitelesítési ügynökkel A titkosított merevlemezekhez való hozzáféréshez token vagy okoskártya is használható.

  Ehhez a token vagy okoskártya elektronikus tanúsítványának fájlját meg kell adni a Hitelesítési ügynök-fiók létrehozására szolgáló parancsban. Akkor lehet tokent vagy okoskártyát használni, ha a számítógép merevlemezeit az AES titkosítási algoritmus titkosította.

  a pénzügyi függetlenség szakaszai

  Ha a számítógép merevlemezei az AES56 algoritmussal vannak titkosítva, a rendszer elutasítja az elektronikus tanúsítványfájl parancshoz való hozzáadását. Ahhoz, hogy a token vagy okoskártya elektronikus tanúsítványának fájlját megadhassa a Hitelesítési ügynök-fiók létrehozására szolgáló token állapota, először harmadik féltől származó tanúsítványkezelő szoftverrel mentenie kell a fájlt.

  bináris opciós kereskedés q opton

  A token vagy okoskártya tanúsítványainak a következő jellemzőkkel kell rendelkeznie: A tanúsítványnak meg kell felelnie az X. Ha a token vagy okoskártya elektronikus tanúsítványa nem felel token állapota ennek a követelménynek, az adminisztrációs bővítmény nem tölti be a tanúsítvány fájlját a Hitelesítési ügynök-fiók létrehozására szolgáló parancsba, és hibaüzenetet jelenít meg. A tanúsítvány célját meghatározó KeyUsage paraméterben keyEncipherment vagy dataEncipherment értéknek kell lennie.

  Ha a token vagy okoskártya elektronikus tanúsítványa nem felel meg ennek a követelménynek, az adminisztrációs bővítmény betölti a tanúsítvány fájlját a Hitelesítési ügynök-fiók létrehozására szolgáló parancsba, és figyelmeztető üzenetet jelenít meg.

  videó tanfolyam pénzt keresni az interneten

  A tanúsítvány legalább bit hosszúságú RSA kulcsot token állapota.