Tájékoztató

VIP lehetőségek

VIP lehetőségek

Kevesebb megjelenítése A szálláshely közleményei A koronavírus COVID VIP lehetőségek minimálisra csökkentése érdekében hozott kormányzati határozatoknak megfelelően ez a szállás jelenleg nem fogad vendégeket egyes országokból olyan időszakokban, amikor a határozatok érvényben vannak.

A koronavírus COVID terjedésének minimálisra csökkentése érdekében hozott kormányzati határozatoknak megfelelően ez a szállás további dokumentumokat kérhet el a vendégektől, hogy igazolják személyazonosságukat, útitervüket és egyéb fontos részleteket az utazással kapcsolatban olyan időszakokban, amikor a határozatok érvényben vannak.

Hunter Vip – Foglalás

Ez a VIP lehetőségek a koronavírus COVID helyzetre reagálva biztonsági és egészségügyi óvintézkedéseket alkalmaz. A koronavírus COVID miatt a szállás óvintézkedéseket vezetett be a vendégek és a személyzet védelme érdekében. Egyes szolgáltatások korlátozottan vagy egyáltalán nem érhetők el.

VIP lehetőségek

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a szállásadó Hunter Vip illetékeseit. Kevesebb megjelenítése Hunter Vip — Értékelések valódi vendégektől VIP lehetőségek ellenőrzött értékeléseket szolgáltatja:.

VIP lehetőségek