Trendvonalak használata a kereskedés során a MetaTrader 4-ben

Használt trendvonal

Tartalom

  bináris opciós stratégia statisztikai

  Trendvonalak használata Az előző oktatási anyagban bemutattuk, hogyan kell meghúzni a trendvonalakat, ebben pedig megmutatjuk, hogy miként tudod  a gyakorlatban alkalmazni. Hogyan kell a trendvonalakat alkalmazni?

  üzletközpont megnyitása

  Vess egy pillantást az alábbi ábrára. A fenti ábrán kiválasztottunk két pontot, amiből egy trendvonalat húztunk. Az ár most ismét közelíti az általunk megrajzolt vonalat. Mi történhet ilyenkor?

  gyorsan és reálisan sok pénzt keresni

  Az árfolyam vagy megfordul a trendvonalról, vagy áttöri azt. Nézzük meg, mit történt. Az áresés nem fordult meg, hanem még további pontot pip esett.

  hogyan lehet legálisan és gyorsan pénzt keresni

  A trendvonal, amit meghúztunk, két fordulópontból állt és a harmadik próbálkozásnál a vonal már nem tartotta meg az árfolyamot. Ez azt mutatja, hogy nagy valószínűséggel a felfelé trend véget ért, és egy lefelé trend vagy oldalazó periódus jöhet.

  a bináris opciók kereskedési elve videó

  Ha jobban megnézed, az első gyertya még hivatalosan nem törte használt trendvonal a trendvonalat, csak tesztelte azt. Mindig hagynod kell kis teret az árfolyammozgásoknak. Egy konzervatív forex trader addig várna, használt trendvonal a gyertya a trendvonalon kívül nyit.

  ideje dolgozni a bináris opciókon

  Ha nem törik meg a trendvonal és az árfolyam onnan fordul, az erős, az eredeti trend irányába mutató mozgásokat vetít előre.