Jelképes ár,

Gyermek és Nyugdíjas: Ft Felnőtt: Ft Jelképes fogyatékkal élők és kísérőjük jogosultságot igazoló okmány alapján : Ft Családi kedvezmény: két szülő esetén a második gyermek díjmentesen utazhat.

jelképes ár

Kerékpárszállítás ingyenes! Tájékoztató a jelképes jegy igénybe vételének feltételeiről: A Velencei-tavi Fejlesztési Nonprofit Kft. Ez a törekvésünk megnyilvánul abban, hogy a fogyatékossággal élő emberek számára kedvezményes áron megváltható jelképes jegyeket kínálunk.

There's more to life than being happy - Emily Esfahani Smith

Annak ellenére tesszük ezt, hogy a kedvezmény jelképes ár semmilyen jogszabály nem kötelez bennünket. Jelképes jeggyel az alábbi személyek jogosultak szolgáltatásainkat igénybe venni: 1.

Külön felhívjuk arra a figyelmet, hogy a Magyar Államkincstár által kiadott jelképes ár igazolványokat, illetve a közgyógyellátási igazolványokat nem áll módunkban elfogadni a jelképes jegyre való igényjogosultság igazolására.

jelképes ár

Ilyen dokumentumokat ugyanis nemcsak a fogyatékossággal élő emberek, hanem tartós betegségben szenvedő betegek is kaphatnak. Természetesen cégünk velük is szolidáris, de jelenleg nincs arra lehetőségünk, hogy valamennyi tartósan beteg ember számára jelképes áron biztosítsuk a belépést.

jelképes ár

Kapcsolat Gárdony AgárdTópart u.