Heti piaci kilátások: fókuszban a FOMC és a BOE

Kereskedési kilátások, Főbb gazdasági jelentések és piaci áttekintő

Tartalom

  A páneurópai FTSE EuroFirst index 3,22 százalékkal, a Stoxx Europe index 3,17 százalékkal, az euróövezeti EuroStoxx50 index 3,79 százalékkal állt alacsonyabban a kereskedési idő végén. Londonban 3,40 százalékkal gyengült kereskedési kilátások FTSE index a még nem hivatalos záróadatok alapján, a frankfurti DAX index 3,91 százalékkal, a párizsi CAC index pedig 3,76 százalékkal esett. Milánóban 4,74 százalékos, Madridban 3,79 százalékos indexveszteséggel fejezte be a szerdai kereskedést a tőzsde.

  kereskedett bináris opciók

  A befektetői hangulatot borús világgazdasági kilátások terhelték meg világszerte, miután az IMF még kedden a fejlett és a fejlődő régiókban egyaránt recessziót jelzett előre az idénre. Globális szinten pedig a GDP-csökkenés három százalékos is lehet, holott januárban még 3,3 százalékos világgazdasági növekedést prognosztizált az IMF.

  Hogyan nyerhetsz a zuhanó árfolyamokkal?

  technikai indikátor macd bináris opciókban

  Mutatjuk ITT. A szerdai kereskedés legnagyobb veszteseinek az olaj- és gázipari vállalatok kereskedési kilátások a nyersolaj árának az összeomlása miatt: az ágazati index közel hét százalékkal esett. A csökkentés mértéke a világ tavalyi olajfelhasználása mintegy tíz százalékának kereskedési kilátások meg.

  A kereslet azonban a világgazdasági lassulás miatt jelentősen lecsökkent.

  a valószínűségelmélet használata bináris opciókban

  Az európai piacok zárásakor a Brent nyersolaj ára 7,09 százalékkal állt alacsonyabban a globális kereskedelemben hordónként 27,50 dolláron, a WTI ára pedig 2,69 százalékkal 19,57 dollárra csökkent. Az eurót 0,60 százalékkal jegyezték gyengébben 1, dolláron az európai kereskedési idő végén.

  • Heti piaci kilátások: A Fed, az FOMC és az RBA kerül középpontba - Admiral Markets
  • Bináris opciós felülvizsgálatokba történő befektetések
  • Bináris opciós stratégiák a helyes kereskedelemhez

  Az arany ára a dollár erősödése miatt csökkent. A spot ár ,06 dolláron állt unciánként az európai kereskedés végén 0,55 százalékos napi csökkenéssel.