Kereskedj kriptovaluta CFD-kkel egy szabályozott Forex és CFD brókernél - Admiral Markets

Kriptovaluta piac

Tartalom

  Először lépte át a kriptovaluták piaca az milliárd dollárt Origo A digitális érmék piaci értéke ma ötször magasabb az egy évvel ezelőtti szintnél, köszönhetően annak, hogy a bitcoin elérte a 38 ezer dolláros csúcsárfolyamot. A kriptovaluták teljes piaci értéke csütörtökön először haladta meg az milliárd dolláros értéket egy elég hektikus rally közepette, újabb rekordot döntve.

  kriptovaluta piac

  A kriptovaluták egy újabb mérföldkőhöz érkeztek a piaci érték ötszörös emelkedésével az elmúlt év ugyanezen időszakához képest. A megugrás okaként spekulációt, kriptovaluta piac trendkövetést és a keresletet is kriptovaluta piac a szakemberek. A bitcoin árfolyama csütörtökön 6 százalékkal emelkedett, amivel elérte a A kriptovaluta piac mintegy kétharmadát a CoinGecko adatai szerint a bitcoin teszi ki, a többin osztoznak az egyéb valuták, az úgynevezett altcoinok, közöttük is az ethereum a maga közel 13 százalékos piaci részesedésével.

  kriptovaluta piac

  A kriptopénzek hihetetlen szárnyalásnak indultak annak ellenére, hogy egyes vélemények szerint elkerülhetetlen a beszakadás, míg mások a kriptopiacok integritását kérdőjelezik meg. A bitcoin hívei viszont azzal érvelnek, hogy az érme fedezetet kínál a dollár gyengeségével és a gyorsuló infláció kockázatával szemben, némileg hasonlóan az aranyhoz, miközben a kritikusok elutasítják a két eszközosztály összehasonlításának megalapozottságát.

  kriptovaluta piac

  A kriptovaluta piac újabb rekordot döntött meg csütörtökön a bitcoin rekordárfolyamának köszönhetőenFotó: Csudai Sándor - Origo Kriptovaluta piac jobban érzékelik az emberek, hogy vagyonuk, különösen a likvid eszközeik, mint például a hagyományos pénzekben tartott befektetéseik romlanak, annál inkább alternatívákat keresnek" - mondta Geoffrey Morphy, a kanadai Bitfarms kriptobányász társaság elnöke.

  A Flipside Crypto nevű, kutatással foglalkozó szervezet szerint az aktív bitcoin-számlák szintje a év végihez, vagyis az akkori rekordárfolyam-szint időszakában mérthez közelít, ami valószínűleg annak a jele, hogy egyes tulajdonosok eladásra készülnek. A bitcoin árfolyama kriptovaluta piac egyes előrejelzések szerint elérheti a ezer dolláros szintet is, ami valószínűleg táplálja a rallyt, ugyanakkor mások szerint a pozitív hangulatot egy amerikai szabályozás változása fokozta, amely lehetővé teszi a bankok számára a kevésbé volatilis kriptovaluta piac egy csoportjának használatát a fizetések során.

  kriptovaluta piac