Western Union pénzátutalás - Hungary - Magyarország

Online pénzátutalások

Tartalom

  online pénzátutalások

  Jelentkezz be vagy regisztrálj Új felhaszáló Ha most utalsz először pénzt az Opal Transferrel, kérjük regisztrálj. A regisztrációhoz szükségünk lesz a teljes nevedre, születési dátumodra, email címedre, telefonszámodra és lakcímedre.

  Egyszerű és csak pár percet vesz igénybe. Regisztráció Meglévő felhasználó Ha már küldtél pénzt Opal Transferrel vagy már van egyedi ügyfélszámod, jelentkezz be ezzel a számmal.

  A Western Union szolgáltatóhelyet foglal magában, több mint országban keresse fel a Banca Transilvania legközelebbi kirendeltségét a személyazonossági okiratával meg kell adnia a címzett teljes nevét, a küldendő összeget és a célországot határozza meg az online pénzátutalások kívánt összeget, ennek alapján kell kifizetnie helyben az átutalási díjat is ellenőrizze a kapott nyugtát, hogy minden adat helyes legyen Fontos, hogy a nyugta alá legyen írva. A nyugtán megtalálja az átutalás ellenőrző számát, az ún. Egyes országokban a pénzfelvételhez a címzettnek meg kell adnia a kezelőnek az MTCN számot. A szolgáltatás csak a Romániába történő küldeményekre, lejben és euróban vehető igénybe, és nem vehető igénybe USD-ben. A felvételi intervallum módosulhat az időzóna-eltérések és a bankfiókok nyitvatartási ideje függvényében.

  Kérjük ne regisztrálj újra. Online pénzátutalások az ügyfélszámodat?

  online pénzátutalások

  Lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal! Hétvégén is nyitva vagyunk. Bejelentkezés Meríts inspirációt az ügyfeleinktől Külföldön élni és dolgozni nagy kihívás és egyben inspiráció is mások számára.

  Western Union ® Pénzátutalás Pénzküldés azonnal, külföldre vagy belföldre Csak néhány perc és az otthon maradt család támogatására, vagy akár a bajba jutott világutazó barát kisegítésére küldött pénz biztosan címzettje kezébe ér!

  Ez a történet Sofiáról szól, aki Bulgáriából jött és saját maga építette ki a lehetőségeit az Egyesült Királyságban. Bármikor is legyen ránk szükséged, mi mindig találunk rá megoldást hogy támogassuk az ötleteidet, segítsünk a növekedésben és összekapcsoljunk azokkal akik a legjobban számítanak neked.

  Miért válaszd az OpalTransfert? Hosszú távú tapasztalatunkat a legmodernebb technológiával ötvözve az egyik leggyorsabb pénzátutalási szolgáltatást nyújtjuk a világon.

  online pénzátutalások

  Több mint Igyekszünk felülmúlni az elvárásaid és mindig elérhetőnek lenni, bármikor is legyen szükséged ránk. A cég az Egyesült Királyságbeli ICO-nál regisztrált, adataid teljes biztonságát és az anonimitást fejlett titkosítási rendszer biztosítja.

  online pénzátutalások