Portnyagin blog. Dmitrij Portnyagin: életrajz és személyes élet

Opció Tatunashvilinél. 2. rész: Álom és hasonlók: amiről a VKontakte üzleti közönség előfizetői álmodnak

Dmitrij Portnyagin: életrajz és személyes élet Portnyagin blog. Dmitrij Portnyagin: életrajz és személyes élet Opció Tatunashvilinél amur üzletember Kínában céget alapított millió dolláros forgalommal Visszatért Oroszországba, és úgy döntött, hogy létrehozza saját vállalkozását. Miért alapított vállalkozást Kínában?

Történt, hogy egy anya nevelt fel - megértettem, hogy nagy a felelősségem.

A szakasz írásakor és formázásakor ajánlatos több listát létrehozni: A tanároknak kollégáknak ajánlott referenciák listája az ilyen típusú tevékenység elsajátításához. A hallgatóknak az oktatási program sikeres fejlesztése érdekében ajánlott irodalom felsorolása.

opció Tatunashvilinél Leginkább a kínaiakkal dolgoztunk, de ők nem sokat fizetnek. Minden fillért megszámláltak, és működnie kellett - nagyon jó iskolának bizonyult számunkra. Aztán rájöttem, hogy ha hibázol, sokat veszítesz. És arra is rájöttem: nem a pénz a legfontosabb, meg lehet keresni. Egyszerre zsúfolásig megtelt Blagovešcsenszkben.

Az irodába jöttem és azt mondtam: srácok, a következő lépés Kína, aki velem van - emelje fel a kezét. Négy felemelte a kezét, a többi csak kisétált.

Portnyagin blog. Dmitrij Portnyagin: életrajz és személyes élet

És elmentünk. A nyelv ismerete nélkül. Mit vesztettünk el itt ülve?

opció Tatunashvilinél opciós kereskedési mód

Valószínűleg személyes ambícióim a hibásak - még az iskolában is a Forbes listáján mutatkoztam be. Mindig szerettem volna eredményeket elérni.

Mezőgazdasági mérnök meteorológus Gyermekpszichológus A szakmákat felosztottuk humanitárius és műszaki kategóriákba, hogy könnyebben tudjon nekik navigálni. Azonban a szakterületek felsorolása az elmúlt évek diplomásainak beküldött pályázatokra vonatkozó adatok alapján segít felhívni a figyelmet a pályázók körében a legnépszerűbb foglalkozásokra. Mi a teendő, ha a vizsgán nem teljesítette a szükséges tárgyakat? Összegük alapján kiválasztásra kerül. De mit kell csinálni, és kinek kell a

De sajnos Tynda és Blagoveshchensk nem azok a városok, ahol fejlődhet. Miért nem Moszkva? Vagy jó bőrönddel, vagy jó szerződéssel kell odamenni.

Portnyagin blog. Dmitrij Portnyagin: életrajz és személyes élet

Nincs más lehetőség. Nem megy sehová - és mit kell ott csinálni? Moszkva nagyon nehéz város. Kínába mentem, hogy tanulmányozzam és megértsem, hogyan működik belülről az üzlet - egy teljesen idegen, más országba. És a megfelelő kezdetet választottuk.

opció Tatunashvilinél bináris opciók robert kiyosaki

Ha azt állítja, hogy Kínában opció Tatunashvilinél, akkor máris nagy előnye van. Sokan nem akarnak ugyanazokkal a moszkvai vállalatokkal dolgozni - a legtöbben a lehető legtöbb közvetítőt meg akarják kerülni, és a legjobb árakat és feltételeket szeretnék elérni. Véleményem szerint a logisztika meglehetősen összetett üzleti típus.

Miért a szállítás? A logisztika az egyetlen szolgáltatás, amelyet mindig kiszerveznek. Opció Tatunashvilinél a kiállításra, megismerkedhet a gyártóval, vásárolhat árut, maga szállíthatja a pénzt De a logisztikát maga nem építheti fel.

Az ügyfélnek meg kell tennie a saját dolgát, általában mindenki a saját dolgát kell. Ha Moszkvában tartózkodik, végezzen jobb irányítást, reklámozást, új irányok megnyitását - sok lehetőség kínálkozik. Miért menj hanyatt-homlok oldalirányba, időt pazarolva, dudorokat tömve a fejedre, hatalmas összegeket veszítve, ha ezt már megtették helyetted?

Most megnyitjuk harmadik irodánkat, a központban dolgozunk egy sokemeletes épületben, van egy hatalmas irodai terminálunk, egy raktárunk.

Csak az irodában 60 alkalmazott dolgozik, 30 kiszervezett, és nagyszámú partner segít bennünket. Nem emlékszem, mekkora volt a forgalom ban, mert akkor még könyvelő sem volt.

Most meghaladja az évi millió dollárt.

opció Tatunashvilinél hány bitcoin került kibányászásra

Azt hiszem, ez idő alatt a növekedés alkalommal fordult elő. Évente megduplázzuk forgalmunkat. De ez nem a határ - rengeteg ötlet áll előttünk. Hogyan sikerül talpon maradni? Számos körülménytől függünk - spekulánsok piacától, politikától.

A valutát vagy felszabadítják, vagy lenyomják - a turbulencia állandó. De nem érezzük a válságot.

opció Tatunashvilinél mire valódi és gyorsan lehet pénzt keresni

Ügyfeleink nagyon nagy vállalatok, komoly pénzügyi párnákkal, és megértik, hogy árut kell szállítani - az ügyfelek igénylik.

Azok a kisvállalkozások, amelyeknek nincs sok pénzük, kivárták a hozzáállást. Megengedhetik maguknak a várakozást, a nagyok nem, és én is.

A válságban a legrosszabb az orosz pszichózis. És éppen ellenkezőleg, ki kell használnia a helyzetet, hidegnek kell lennie. Éppen ellenkezőleg, sokat fektetek a reklámba, hogy vezető pozíciót töltsek be - kihasználva a helyzetet. Tudod, egyesek számára a fekete csík gödör, de egyesek számára csak kifutópálya. Amikor három hónap, hat hónap elteltével kezded megérteni, hogy "igen, megereszkedtem", az első dolog az, hogy leülsz és gondolkodsz.

A válság lehetőséget ad arra, hogy mindent újra megszámoljunk, kérdéseket tegyünk fel magunknak. A költségek csökkentése jó. Opció Tatunashvilinél is elvégeztük a takarítást.

  1. Legjobb minősítésű bináris opciók 2020
  2. Milyen tervei vannak a közeljövőről?
  3. Hogyan lehet pénzt keresni anélkül, hogy pénzt keresnénk

De miért mentünk eredetileg értük? Ez azt jelenti, hogy nem gondoltak valamire. Egyes vállalatok leépítik. Opció Tatunashvilinél nem ezt az álláspontot képviselem - az sok pénzt tippet keresni pénzt keresnek, nem az emberek.

opció Tatunashvilinél milyen vállalkozással lehet sok pénzt keresni

Ez nem opció Tatunashvilinél a személyzetet. Meg kell értenie, hogy jövedelmezősége még inkább az alkalmazottak pszichológiai hozzáállásától függ, mint az ügyfelektől. Újra szűkösnek érzem magam - nagyon szeretnék utazni.

Felkészülés egy Everesti expedícióra - ez az új teljesítménypontom! Dmitrij, te az Orosz Év Vállalkozója verseny döntősei közé tartozol, és te leszel a legfiatalabb résztvevő.

Először vesz részt? Igen, bár a versenyt már évek óta Oroszországban rendezik, valószínűleg ebben az évben én voltam a legjobban kész. Komoly szintet értünk el, jövedelmező vállalkozásunk van. Jelentkeztem a Közlekedés jelölésre, ahol a Vnukovo repülőtér és az Ural Airlines vezetőit nevezték ki. Cégünk bekerült a harminc közé.

Összesen opció Tatunashvilinél vállalkozó vett részt, 13 jelölés volt.