Így állítható be a reggeli időjárás előrejelzés a zárolt képernyőn

Opciók időjárás

Hogyan kell A Windows 10 november én frissített es verziójaAz számos apró fejlesztést tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a jobb Windows élményhez. Számos frissítés és fejlesztés található a beépített univerzális alkalmazásokban, és az egyik ügyes frissítés, amelyet felfedeztem, az időjárási viszonyok megjelenítését teszi lehetővé a Naptár alkalmazásban.

hogyan lehet ellenőrizni a bináris opciót a visszavonáshoz üzletközpont üzlet

A Windows 10 naptár alkalmazásának időjárási beállítása Az első dolog, amit meg kell tennie, az biztosrendelkezzen a legújabb frissítésekkel az alkalmazásokhoz. Ha olyan alkalmazásokat opciók időjárás be, amelyek automatikusan frissülnek, akkor érdemes menni.

 1. Opció hozzárendelés
 2. Взволнованно спросил Кеплер.
 3. Valladolid, Spanyolország időjárása és előrejelzés
 4. Így állítható be a reggeli időjárás előrejelzés a zárolt képernyőn - mi-lenne.hu
 5. Windows 10 tipp: Időjárás megjelenítése a Naptár alkalmazásban
 6. Значит, бомбы поражают Альтернативный Домен.
 7. Palembang, Indonézia időjárása és előrejelzés
 8. Совет проведет специальную сессию и уже сегодня вечером составит список наших претензий.

Ha biztos benne, manuálisan frissítheti azokat. A Store elindításához kattintson a profilikonra, Letöltések és frissítések és kattintson a gombra Frissítések keresése.

ábrázol egy opciót ahol ma pénzt kereshet

Ezután görgessen le a Válasszon alkalmazásokat, amelyek használhatják a tartózkodási helyét szakasz a jobb oldali ablaktáblában, és kapcsolja be Levél és naptár és MSN Weather. Az időjárás nem fog azonnal megjelenni, és te isa módosítások életbe léptetéséhez újra opciók időjárás indítania a számítógépet.

Fokozódó labilitás

Amikor ezt beállítottam, néhány napba telt az időjárási ikonok megjelenése. Az időjárási ikonok általános képet adnak arról, hogy mi az előrejelzés. Például napos, részben felhős, eső vagy havazás, valamint a nap alacsony és magas hőmérséklete.

 • A www.
 • Email Use Scan QR Code to copy link and share it Az iOS 12 is rengeteg olyan funkciót rejt, amelyeket sokan ezidáig sem találtak meg, mert ezek nem minden esetben vannak intuitív módon elhelyezve a rendszerben.
 • Időjárás, előrejelzés, riasztás - A legfrissebb hírek - Hírstart
 • Дядя Рич-ард сделал пре-крас-ные пор-трети-ки Эл-ли и Эпо-нины, - проговорил Бенджи, обращаясь к брату.
 • Meteoalarm - severe weather warnings for Europe - About

Részletes információkért kattintson az ikonra, és az MSN időjárása megnyílik az alapértelmezett böngészőben további részletekért. Ha az Outlook asztali klienst használja a Windows 10 vagy a korábbi verzióban, akkor ezt beállíthatja. Olvassa el: Az időjárási helyek hozzáadása és eltávolítása az Outlook naptárában.

lehetőségek a pénze nélkül android stúdió mockito