Hogyan lehet több pénzt keresni? – Így növeld a fizetésed!

Sokat keresni. Nem csak informatikusként lehet sokat keresni - Tőzsdefórum

A pszichológusok egy kicsivel kevesebbet keresnek, mint a felvonószerelők. A légiforgalmi irányítók bruttó 1,5 millió fölött is kereshetnek havonta fotó: Unsplash A Tesco bruttó ezer forintra emelte a legalacsonyabb keresetű munkavállalók bérét, és ezt szeptember 1-ig visszamenőleg is megkapják a dolgozók.

Így kell egyszerűen sokat keresni - idén is működik a csodarecept? - mi-lenne.hu

Elég sokan tudják, hogy az Aldiban, Sparban és a Lidlben is jobban lehet keresni, mint a kiskereskedelmi hálózatok többségében, ezért szívesen pályázzák meg az ottani állásokat.

Az Aldi példaként ismertette, hogy egy 30 órában dolgozó bolti eladó legmagasabb elérhető bruttó fizetése forint, ami kiegészül a vasárnapi pótlékkal és az Erzsébet-utalvánnyal, a Spar dolgozói pedig idén évi ezer forintnyi készpénzes, béren kívüli juttatást kapnak. A diplomásoknak is jár a magasabb bér Ezek a cégek azonban a magasabb bérkategóriába tartozó állásoknál is törekednek arra, hogy a piaci viszonyokhoz sokat keresni a lehető legjobb fizetéseket és juttatásokat biztosítsák.

sokat keresni

Az Aldinál kezdőként egy területi vezető bruttó forintos fizetést kap, egy Audi A4 kombit, amit korlátlanul használhat, a céges telefon is Iphone, és mindenki kap tabletet is. Az említett fizetés viszont csak a kezdőbér, ami évente közel százezer forinttal emelkedik, egészen 1,2 millió forintig, ami egy 8 éves távlat alatt érhető el.

A karrierlépcső úgy néz ki, hogy év területi vezetősködés sokat keresni év külföldi munka következik, ahol ugyanabban a pozícióban dolgozik majd a munkavállaló, csak más országban, jellemzően Ausztriában, sokat keresni Magyarországról is jutott ki már területi vezető Svájcba, Ausztráliába és az Egyesült Királyságba is.

A hazatérést követően pedig felsővezetői pozícióba léphet, tehát akár év alatt el lehet érni a legfelsőbb pozíciókat, amikor már stratégiai osztályokon kell helytállni.

És most a pénzről!

Az IT, a marketing, pénzügy, a HR és az értékesítés általában kiemelkedik a mezőnyből, de nagyban függ a pontos fizetés a cég jellegétől. A nemzetközi nagyok, a Budapesten működők, a folyamatosan terjeszkedők természetesen többet fizetnek a munkavállalóknak, itt a telekommunikációs cégekre és az IT cégekre érdemes figyelni, de egy rohamtempóban fejlődő, stabil hátterű vállalkozás bármelyik területen megjelenhet.

Igaz, utóbbiaknál megvan annak a kockázata, hogy néhány éven belül megtorpannak, ezért érdemesebb a multikra fókuszálni. És most a pénzről!

Egy év múlva jöhet a keserű kijózanodás

De akkor most csak ezekhez a multikhoz éri meg menni felső vezetőnek? Dehogy, van még egy csomó jó szakma, ahol hosszú távon is magas fizetéssel számolhatsz, de némelyikhez elég speciális képzés szükséges.

Sokat keresni Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat idén augusztusban hozta nyilvánosságra a os bruttó béradatokat május alapjánezekből szemezgetett a Napi. A legjobb fizetéseket adó Budapesten a reklámmal és piackutatással lehet a legtöbbet keresni, sokat keresni bruttó forintot, míg a legkevesebbet a növénytermesztés, állattenyésztés, vadgazdálkodás és kapcsolódó szolgáltatások hozták, havi bruttó forintot.

  • Pénzt szabadidejükben keresnek
  • Mit lehet kezdeni a bitcoinokkal
  • Nyereséges opciós kereskedés
  • Hogyan lehet pénzt keresni őszinte internetes munkával
  • Befektetés Az orosz és a román piac, valamint a klímaváltozás témája is hozott pénzt a konyhára Ingatlanalappal is lehetett sokat keresni

A fővárosban 12 olyan szakmát is találni ahol félmillió forint felett lehet keresni egyéb bányászatbányászat, kőfejtésgyógyszergyártásvillamosenergia- gáz- gőzellátás, légkondicionáláslégi szállítástávközlésinformáció-technológiai szolgáltatáspénzügyi közvetítés kivéve: biztosítási, nyugdíjpénztári tevékenységbiztosítás, viszontbiztosítás, nyugdíjalapok kivéve: kötelező társadalombiztosításpénzügyi, biztosítási tevékenységüzletvezetési, vezetői tanácsadásreklám, piackutatás Az említett informatikai vezetők országosan as sokat keresni bérért dolgoznak, a hr-vezetőka pénzügyi vezetőkaz értékesítési vezetők pedig forintot keresnek.

Sokat keresni légifrogalmi irányítók simán viszik a pálámát országosan a több mint havi 1,5 milliós havi fizetéssel, és a kutatási és fejlesztési tevékenységet folytató egység vezetői sem panaszkodhatnak, ők forintos bruttó keresettel rendelkeznek. Nem sokkal marad el ettől a vállalati stratégiatervezési egység vezetője pozíció, ahol havi átlag as bruttó bért lehetett keresni. Az egyéb humán-egészségügyi társ foglalkozású kategória is jól fizet, ezres sokat keresni. sokat keresni

Rendezvények

A legrosszabbul fizető állások között több tradicionális szakma van: az ékszerkészítő, ötvös, drágakőcsiszoló szakma csak havi es bruttó bérre elég, sokat keresni cukrász forintra, az idegenvezetői pedig forintra. Van néhány meglepő adat is a statisztikában: az alternatív gyógymódot alkalmazók   Ft-ot kerestek, a sugármentesítő gép, berendezés kezelői az et, míg a fegyveres szervek felsőfokú képesítést igénylő foglalkozásai az öt.

sokat keresni

Szintén meglepő, hogy a pszichológusok  es fizetésénél a felvonószerelők is többet keresnek  a sokat keresni   és meteorológusok   pedig közvetlenül az egyházi vezetők   fölött vannak a listán.

A továbbtanulás előtt állóknak érdemes ezek alapján is megfontolni, hogy pontosan milyen szakra adják be jelentkezésüket.

Javasoljuk, hogy ebben az esetben ne csak a szívedre hallgass, és tájékozódj arról, hogy a suli után mire számíthatsz a munkaerőpiacon. Ifjúsági Garancia Rendszer: ne mondj le az álmaidról!

Ne elégedj meg az átlag fizetéssel!

Az Ifjúsági Garancia Rendszer IGR lényege, hogy azon év közötti fiatalok számára, akik sem nem tanulnak, sem nem dolgoznak, a Foglalkoztatási Szolgálatnak régebbi nevén Munkaügyi Központ, ami most a járási hivatalokon belül található meghatározott időn belül valamilyen lehetőséget kell sokat keresni az elhelyezkedésre vagy a tanulásra.

A Rendszerben dolgozó ifjúsági tanácsadók a jelentkező fiatalok számára személyre szabott segítséget nyújtanak, hogy közösen a legmegfelelőbb lehetőséget találják meg, legyen az a sokat keresni, vagy a munka.

Források: Új Nemzedék, Pénzcentrum,

sokat keresni