Hotel Stradivari

Stradivari opció

Tartalom

  Közeli éttermek Találjon Önnek megfelelő lemondási szabályzatot Javasoljuk, hogy ingyen lemondható lehetőséget válasszon, ha netán változtatni kellene tervein.

  Stradivari opció

  Olvasson többet Kérjük, Stradivari opció foglalása feltételeit A Ha nem rugalmas árkategóriát foglal, akkor lehetséges, hogy nem kap visszatérítést. A lemondási kérelmet a szállás kezeli majd az Ön által választott szabályzat és a kötelező fogyasztóvédelmi törvények alapján.

  Stradivari opció

  Ezekben a bizonytalan időkben javasoljuk, hogy ingyenesen lemondható lehetőséget foglaljon. Ha változnak tervei, akkor ingyen lemondhatja, az ingyenes lemondási időszak végéig.

  Stradivari opció

  Szobák és felszereltség Minden egység egyéni klímaberendezést, fűtésrendszert és munkaasztalt, továbbá teljesen felszerelt konyhát foglal magába. Parkettázott padlózattal vannak berendezve. Minden egyes szállásegységben hipo-allergén párnákkal, párnázott matracokkal és tollpárnákkal felszerelt ágyak vannak.

  Stradivari opció

  Hajszárító, ingyenes piperecikkek és fürdőlepedők biztosítva a magán fürdőszobákban. A szabad szobák ellenőrzéséhez kérjük, adja meg, hogy mely napokon kíván ott tartózkodni!

  Stradivari opció

  Szabad szobák ellenőrzése.