Vakság – Wikipédia

Vakok kereskedelme

Tartalom

  Fantasztikus megoldással állt elő a LEGO Azóta a dán, a brazil, a brit és a norvég látássérültek szövetségeivel szoros együttműködésben alakították ki a prototípusokat, amelyeket ezekben az országokban már tesztelnek is - írják, amit a mediapaic.

  gyorsan 50 000 dollárt keresni

  Meggyőződésünk, hogy a LEGO Braille Kockák segítik felkelteni a Braille tanulás iránti érdeklődést, ezért örülünk, hogy a LEGO Alapítvány lehetővé teszi a koncepció továbbfejlesztését, és eljuttatja azt a világ különböző tájain élő gyerekekhez.

  Vakok kereskedelme érdekében, hogy ez az eszköz a látó tanárok, diákok és családtagok számára is egyaránt használható legyen, minden kockán nyomtatva is szerepel majd az adott betű vagy karakter is. A LEGO Vakok kereskedelme vezető tervezőjeként dolgozó Morten Bonde maga is olyan genetikai szembetegségben szenved, amely miatt fokozatosan veszíti el a látását, így belső tanácsadóként vett részt a projektben.

  macska opciók stratégia

  Jelenleg 4-es vakok kereskedelme látásvesztéssel él, de elhatározta, hogy nem hagyja, hogy ez korlátozza őt. Rendkívül inspiráló volt látni, hogy a diákok és a tanárok hogyan reagálnak a LEGO Braille Kockákra, emellett arra is emlékeztetett, hogy az életben csak olyan korlátokba ütközhetek, amelyeket a saját elmémben állítok fel.

  Nyilvánvaló, hogy a gyerekek érdeke, hogy függetlenek legyenek, és a társadalomban egyenlő eséllyel és feltételekkel rendelkezzenek.

  Megindító látni, hogy már kisgyermek korban milyen hatással van a termék a vak és a látássérült gyerekek tudományos önbizalmának és kíváncsiságának fejlődésére. A terméket jelenleg dán, norvég, angol és portugál nyelven tesztelik, míg a német, a spanyol és a francia verziókat harmadik negyedévében tesztelik majd.

  A végleges LEGO Braille Kockák készlet várhatóan ban jelenik meg, és a partnerhálózaton keresztül ingyenesen juttatják el azokról a piacokról kiválasztott vakok kereskedelme, ahol a terméket tesztelték.

  bitcoin jövedelem a különbségen

  Kövesd az oldalunkat a  Facebook-on és a  Twitteren is!